Hacı Halide Canayakın Anaokulu
YILDIRIM MAH. ŞEHİT KAMİL BALKAN CAD. NO: 68A BAYRAMPAŞA / İSTANBUL

VİZYON

Çocukların gelişim düzeyleri ,ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan okul öncesi eğitimi programı ,bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran ,sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren ,yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve aile katılımına olan desteği ile Bayrampaşa ve yakın çevresinin bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

MİSYON

İnsan sevgisini esas alan bir anlayışla okul öncesi eğitimi gün geçtikçe daha nitelikli kılmak Çocukların düşünmelerin, ,soru sormalarını düşündüklerini ifade edebilmelerini, rahatça cevaplar üretebilmelerini destekleyici ortamlar oluşturmak Çocukların özgürce deneyimler kazanabilmelerine ,problem çözme becerilerini ve yaratıcılıklarını geliştirmeye uygun eğitim ortamları oluşturmak Aile ortamını artıracak programlar geliştirmek Öğretmenlerin kendilerini geliştirip yenilemek ,deneyimlerini ve sorularını birbirleriyle paylaşmak,teknolojiden faydalanarak iletişim ağları oluşturmak Çocukların, okul öncesi eğitimden etkin şekilde yararlanmalarını sağlamak. Ülkemizde, okul öncesi eğitimin, hem nicelik hem de nitelik yönünden gelişmesini desteklemek. Okul öncesi eğitim alanında, bir bilim olarak gelişmesini sağlayacak, nitelikli bilimsel çalışmalara destek vermek. Ülkemizde; okul öncesi eğitimden yararlanamayan çocuklara, fırsat ve imkan eşitliği çerçevesinde katkı sağlayacak hizmetler sunmak. Çocukların eğitim sürecinde kullanabilecekleri, nitelikli eğitim kitapları üretmek. Anne-babaların daha sağlıklı ve bilinçli bir şekilde çocuk yetiştirmeleri için, eğitimsel destekler sunmak, Okul öncesi eğitim profesyonellerinin (yönetici, öğretmen, uzman vb.) mesleki gelişmelerini desteklemek katılımına olan desteği ile Bayrampaşa ve yakın çevresinin bilinen ve tercih edilen bir kurum olmaktır.

Öğretim Şekli :İkili öğretim ve Tam gün Öğretim

İkili öğretim ve Tam gün Öğretim